Studené Jednohubky

  • Steak Tartare

    Tatarák ze svíčkové na topince s křepelčím vejcem
    Tartare of beef fillet with crostini and quail egg
  • Tuna Tartare

    Tuňák nakrajený najemno podáváný na crostini s avokádem a zázvorovo-sojovou omáčkou
    Brunoised sashimi grade tuna served on crostini with avocado and soy-ginger sauce
  • Mediterranean Dates

    Datle plněné gorgonzolou a obalené v pancette
    Pancetta wrapped dates stuffed with gorgonzola
  • Goat and Fig

    Vegetarian
    Crostini s kozím sýrem a fíkovým kompotem
    Crostini with goat cheese and fig compote
  • Asparagus Skewers

    Chřest obalený flank steakem marinováný v omáčce teriyaki a posypané sezámem
    Asparagus wrapped in teriyaki marinated flank steak sprinkled with sesame seeds
  • Fingerlings

    Pečené brambory "fingerlings" s crème fraîche a kaviarem
    Roasted fingerling potatoes with crème fraîche and caviar
  • Deviled Quail Eggs

    Vařené křepelčí vejce namíchané se smetanou, česnekem a wasabi
    Yolks of hard boiled quail eggs mixed with cream, garlic, and wasabi and served in the whites
  • Mini Club Sandwiches

    Dvojpatrový sendvič s krůtím másem, burgundskou šunkou, avokádem, slaninou, salátem, rajčaty, cibulí a majonézou
    Double decker sandwich with thinly sliced turkey breast, burgundy ham, avokado, bacon, lettuce, tomato, onion, and mayonaisse
  • Hummus & Tzatziki

    Vegetarian
    Cizrnová pomazanka hummus s pestem z červené papriky a řecký jogurtový dip tzatziki podáváné s mrkví, celérem a pitou.
    Hummus with red pepper pesto and mint tzatziki served with crudités and pita bread
  • Caprese Skewers

    Vegetarian
    Rajčata San Marzano na špejle s čerstvou bazalkou, mozzarellou di bufala, olivovým olejem a balsamikovým octem
    San Marzano tomatoes on a skewer with fresh basil, mozzarella di bufala, olive oil, and balsamic reduction
  • Mini Summer Rolls

    Vegetarian
    Letní závitky s mrkví, daikonem, citronovou trávou a koriandrem se zázvorovo-sojovým dipem
    Carrot, daikon, lemon grass, and cilantro with ginger-soy dipping sauce
  • Eggplant Roulade

    Vegetarian
    Lílková rolada s ricottou a pečenou červenou paprikou
    Grilled eggplant stuffed with ricotta and roasted red pepper